X-cruise I throttle lock 38-43mm

47.00 Inkl. moms

"Cruise control" til motorcykler. X-cruise I skal have et øvre gaskabel eller spejl, som den lille arm i toppen kan have sit stop på. Leveres med 6 adapterringe fra 38-43mm. Så X-cruise I passer til de fleste tykke gashåndtag på f.eks. choppere.

På lager

SKU: 2309-401
Kategori:
Tags: , ,

Beskrivelse

X-cruise er for dig, der ønsker aflastning i håndled og underarm til f.eks. længere ture.
Hvem kender ikke det med lige at slippe styret med venstre hånd i koblingssiden i et par sekunder og ryste lidt i armen for at få gang i blodcirkulationen?
Det kan du også nu gashåndtags siden uden at motorbremse uhensigtsmæssigt på f.eks. motorvejen.

X-cruise monteres nemt på gashåndtaget på din motorcykel og aktiveres nemt og trinløst med din tommelfinger.
Du kan accelerere uden at skulle deaktivere fartpiloten. Når du slipper gassen, stopper den på det punkt, hvor du havde aktiveret den. Ligesom du kender det fra din bil.
Når du skal deaktivere fartpiloten, skal du blot dreje gashåndtaget tilbage til neutral/tomgang. En helt naturlig reaktion ved nedsættelse af hastigheden eller bremsning.
Fartpiloten er så nulstillet og skal genaktiveres.

Bemærk venligst, at fartpiloten ikke leveres med en "gopro" skrue som vist på videoer, men en flad fingerskrue, som ikke stikker ud og hindrer adgangen til startknappen.

X-cruise I er ikke egnet til motorcykler med gaskabler under styret, eller drive by wire.
Den indvendige adapter ring, der er monteret på selve gashåndtaget, skal sidde parallelt med gashåndtaget. Hvis X-cruise ikke nemt kan deaktiveres, med et let drej på gashåndtaget, skal du blot returnere den eller kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning.

 

Hvis du har et varmehåndtag, så tjek at der ikke er betjeningsknapper på selve gashåndtaget. Tjek om du kan flytte håndtaget med varmereguleringen over til venstre side af styret.
X-cruise fylder ca. 11 mm fra yderkanten af ​​gashåndtaget.

Dansk design og produktion

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
Størrelse 8.1 × 7.0 × 1.1 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i…

da_DKDansk