Instructions X-GPS track LUX

Tak fordi du købte denne tracker. Denne enhed kan benyttes til at overvåge din bil, båd, motorcykel, lastbil, campingvogn, osv. Den udmærker sig i forhold til ”Tags” ved ikke at afsløre sin tilstedeværelse ved tyveri, her vil tyven kunne se ”Tags” på sin egen smartphone.

Inden ibrugtagning

 1. Hvis du har købt trackeren med et SIM kort / abonnement fra X-MC parts ApS, er trackeren klar til brug ved modtagelse og skal blot tilsluttes strøm.
 2. Tilslut GPS trackeren 12V via den røde ledning til plus og den sorte ledning til minus. Hvis du har mulighed for det, kan du tilslutte den hvide ledning til tænding og evt. den gule til radioens antenne. Hvid og gul ledning er ikke nødvendige at tilslutte, for at GPS trackeren virker.
 3. Du har allerede modtaget en mail med et link til ”onboarding”, hvor du skal vælge dit kodeord.
 4. Tilgå online map via dette link: https://map.x-gpstrack.com
 5. Har du brug for hjælp? Send en mail til support@x-mcparts.com eller ring tlf. +45 93 94 36 96.
 6. Betingelser for abonnement: https://x-refleks.dk/handelsbetingelser/

Disclaimer
Hvis du har købt enheden uden et SIM kort / abonnement, skal du selv isætte et SIM kort som understøtter 4G. Du skal selv sørge for at tilslutte GPS trackeren en server og et online map. Dette supporteres ikke af X-MC parts ApS.

Specifikationer

 1. Dimensioner: 17 x 45 x 85mm
 2. Materiale: Plastik
 3. Input: DC 12V – 90V
 4. Batteri: Backup batteri ca. 30 timer standby
 5. Teknologi: GSM , GPS , GPRS LBS Rea l Time positioning
 6. Funktioner: Street view, hastighed, bevægelse, retning, rapporter med adresser.
 7. Certifikat: CE

Leveringsomfang
1 x GPS tracker, 4-pin stik han og hun, ledningsnet, Kabelsko, Selvklæbende velcro og SIM-kort med adgang til online map hvis tilvalgt.

Elektronisk affald
Elektrisk og elektronisk udstyr (EEE) indeholder materialer, komponenter og stoffer, der kan være farlige og skadelige for menneskers sundhed og for miljøet, når affaldet af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE) ikke bortskaffes korrekt.
Produkter, der er mærket med nedenstående “overkrydsede skraldespand”, er elektrisk og elektronisk udstyr. Den krydsede skraldespand symboliserer, at affald af elektrisk og elektronisk udstyr ikke må bortskaffes sammen med usorteret husholdningsaffald, men skal indsamles særskilt.

Til dette formål har alle kommuner etableret indsamlingsordninger, hvor affald af elektrisk og elektronisk udstyr gratis kan afleveres af borgerne på genbrugsstationer eller andre indsamlingssteder eller hentes direkte fra husholdningerne. Nærmere information skal indhentes hos kommunens tekniske forvaltning.

X-MC Parts er medlem af:
Elretur – https://elretur.dk/
Emballageretur – https://emballageretur.dk/
Dansk Producentansvar – https://producentansvar.dk/

Online Map

Her vises udvalgte features på online map.

Gå til https://map.x-gpstrack.com og indtast din E-mail adresse og det kodeord du har valgt ved onboarding.

Hoved siden > Klik på dit køretøj øverst til venstre

Der kommer en lille infobox op med info om adresse, hastighed, bevægelse mv.

Klik på Rapporter nederst til venstre for at se begivenheder. Indtast / klik på det tidsinterval du se. Sæt prik i den lille cirkel for at hente et kort frem hvor begivenheden fandt sted. For at komme retur til kortet, skal du klikke på pilen øverst til venstre ved siden af “Rapporter”

Klik på Rapporter nederst til venstre for at se ture. Indtast / klik på det tidsinterval du se. Sæt prik i den lille cirkel for at hente et kort frem hvor turen fandt sted.

Alle rapporter kan eksporteres så der f.eks. nemt kan laves en kørebog og log.

Vi anbefaler at du som noget af det første opretter et Geo-fence som er en zone du definerer. Det kan f.eks. være din adresse. Når køretøjet forlader din adresse modtager du en mail om at det har forladt dit Geo-Fence. Du kan oprette alle de Geo-fences du ønsker. Klik på Indstillinger nederst til venstre i vinduet “kort”

Her kan du oprette og redigere dine Geo-fences

Notifikationer opsættes her. Gå til indstillinger > Enheder

Vælg dine notifikationer

en_GBEnglish (UK)
Currency